Rondleidingen achter de schermen voor groepen - geannuleerd

Kijk samen met uw vereniging of groep achter de schermen van de Erfgoedbibliotheek en ontdek onze boeiende geschiedenis en omvangrijke collectie.

OPGELET! Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en om risicogroepen te beschermen kunnen we dit type rondleidingen tijdelijk niet aanbieden. De rondleiding 'Schatten van de Nottebohmzaal' is een alternatief om de Nottebohmzaal met een gids te bezoeken.

We nemen u mee op wandel door de Erfgoedbibliotheek – van de magnifieke Nottebohmzaal, langs de indrukwekkende magazijnen, de microfilmzaal en de leeszaal. Plots gaan er deuren open die anders gesloten blijven en ziet u met eigen ogen hoe anderhalf miljoen boeken gekoesterd, bewaard en ter beschikking gesteld worden.

• Elke zaterdagvoormiddag van oktober tot mei van 10 tot 11.30 uur.
  • Elke woensdagavond in oktober, november, maart, april en mei, tussen 16 en 20 uur.
    Onze gids wacht u een kwartier voor aanvang op aan de balie van de Erfgoedbibliotheek, Hendrik Conscienceplein 4.
  • Voor groepen van maximaal 15 personen
  • Tarief: 85 euro + 5 euro administratiekosten
  • Graag ten laatste drie weken vooraf reserveren via 03-232.01.03 of via mail.

Toegankelijkheid

Door de historische aard van het gebouw zijn niet alle verdiepingen toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De medewerkers van de Erfgoedbibliotheek zullen u als rolstoelgebruiker graag assisteren indien nodig.