Rondleidingen voor individuele bezoekers

Individuele bezoekers - Rondleiding

Neem een kijkje achter de schermen van de Erfgoedbibliotheek en leer haar rijke geschiedenis én gigantische collectie kennen.

Leg een boeiende tocht door de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience af – van het oudste naar het nieuwste gedeelte, van de historische Nottebohmzaal naar de digitale wereld. Kijk achter deuren die anders gesloten blijven en ontdek hoe we onze omvangrijke collectie van meer dan anderhalf miljoen exemplaren bewaren en ontsluiten.

Praktisch

  • De gids wacht u op om 09.45 uur op aan de balie van de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience, Hendrik Conscienceplein 4.

Tickets

  • Tickets kosten 5 euro (en worden niet terugbetaald in geval van laattijdige aankomst).
  • Reserveren is verplicht en kan via ticketlink of aan de balie van Visit Antwerpen op de Grote Markt of in het Centraal Station (maandag tot en met zaterdag: 9 uur tot 17.45 uur, zon- en feestdagen: 9 uur tot 16.45 uur).

Toegankelijkheid

  • Door de historische aard van het gebouw zijn niet alle verdiepingen toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De medewerkers van de Erfgoedbibliotheek zullen u als rolstoelgebruiker graag assisteren indien nodig.

Meer dan vijf personen? Boek dan onze groepsrondleiding.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief